AUTOVERZORGINGSPRODUKTEN         

BESCHERM DE NATUUR MET EVOPUR

De plantaardige produkten van Evopur zijn het resultaat van een doordachte combinatie van hoogwaardige technologie en ecologische componenten.
Door de ruim 20 jaar ervaring van Flowey kunt u nu gebruik maken van hun nieuwe, groene produkten met de technische en reinigende kwaliteit die u en de markt vereist. Dat is zeer belangrijk om zo goed mogelijk aan de eisen van uw klanten te voldoen. De consument wil immers steeds meer schone en milieuvriendelijke produkten, zonder aan kwaliteit te willen inleveren. Ook richting de zakelijke klanten is het een pré dat u kunt aangeven dat u bijdraagt aan duurzaam ondernemen. Wij hebben een certificaat dat een range van onze produkten voldoet aan de eisen van Stichting Milieukeur.
Dit is op dit moment de meest strenge normering welke er is op het gebied van professioneel autowassen. De verklaring is hier bijgevoegd. Ook kunt u richting de consument communiceren via banners en posters.

Flowey heeft verschillende produktranges:

- Produkten voor Carwash (zie catalogus)

- Produkten voor Truck Cleaning (zie catalogus)     Eco Concept

Ecostyling betekent rekening houden met en het verminderen van invloed op het milieu, tijdens de ontwikkeling of herformulatie van een produkt.
 
Dit is een preventief proces, welke gekenmerkt wordt door een algemene aanpak die rekening houdt met de hele levenscyclus van het produkt. Vanaf  het inkopen van de basisgrondstoffen tot het verwerken van het afval , alsmede milieutechnische criteria ( gebruik van ruwe grondstoffen) , water en energie , reductie van uitstoot in water en in de lucht , beperking van afval , etc.  
 
Men zou bijna gaan denken dat eco styling een modetrend is.
Gelukkig hebben bedrijven  zoals  Flowey, die zich bewust zijn van het belang van milieu in hun ontwikkelingsstrategie, dit  begrepen. Deze zien naast de uitdaging ook duidelijk het economische belang.
 
Volharding in de nieuwe uitdaging van deze duurzame ontwikkeling is een positief punt richting de consument die zich, in toenemende mate , zorgen maakt over de toekomst van onze planeet.
 
Of het nu vrijwillig is of ingegeven  door de nieuwe wetgevingen,  eco styling is zeker goed voor het bedrijfsimago.  Dit maakt het mogelijk over ecologie  en duurzame ontwikkelingen te communiceren. Maar boven alles is dit een filosofie waar steeds meer bedrijven zich op  aangesproken zullen voelen de komende jaren.  Dit alles voor behoud van het milieu.

 
blogspot hit counter